Druseidt Euro

Druseidt Euro  

Neizoliuoti antgaliai iš presuoto varinio vamzdelio, Druseidt EURO-design.

Vokietijos DIN standartai neapima visų rinkoje esančių laidų antgalių ir sujungimų: skirtingi ilgiai, vamzduko storiai, kontaktinės dalies forma. 

Kaip pasekmė rinkoje atsirado eilė skirtingų antgalių pagal atskirų gamintojų specifikacijas. Norėdamas patenkinti skirtingų klientų poreikius, Druseidt siūlo, šalia standartinių ir taip vadinamus Euro-design su palengvinta konstrukcija laidų skerspjūvio diapazonui 6-120 mm². "Euro" antgalių matmenys atitinka šiuo metu plačiausiai rinkoje naudojamus (iš ne DIN standarto) antgalius, tad vartotojas dažnu atveju gali naudoti iki šiol turėtus antgalių presavimo įrankius.

Euro-design antgaliai tiekiami tiek tiesūs, tiek 45° ar 90° kampu, su inspekcine skylute ar be jos, taip pat su pasiaurinta kontaktine dalimi tiesioginiam komutacinės aparatūros prijungimui. Tokius antgalius rekomenduojame presuoti WM formos matricomis- taip pasiekiamas didžiausias laido ir antgalio kontaktavimo plotas bei presuotos dalies skerspjūvyje lieka mažiau oro tarpelių nei naudojant įprastinį šešiakampį presavimą.

Atminkite- kokybiškas presavimas įmanomas tik tada, kai naudojamas tinkamas, konkretų laidą atitinkantis antgalis bei presuojama su tinkamu įrankiu / matrica.

Prekės
Yra 22 prekės(-ių).

Rodoma 1 - 22 iš 22 dalykų

Rodoma 1 - 22 iš 22 dalykų

GAUKITE NAUJIENAS!

Prisijunkite nemokamai dabar ir pirmieji gaukite naujienas, informaciją apie nuolaidas ir specialius pasiūlymus.